Scanare 3D – Matterport 3D camera

PAGINI WEB • OPTIMIZARE SEO • PROMOVARE WEB • SCANARE 3D

CASA NEGUSTORULUI – EXEMPLU SCANARE 3D IN DEVA

Creati modele 3D, tururi virtuale, planuri de planseu si videoclipuri video pentru proprietati comerciale si rezidentiale, pensiuni, hoteluri, restaurante. Suntem furnizori de tehnologie de scanare Matterport, care acopera in principal zona de vest a Romaniei.

Echipa noastra produce tururi virtuale de cea mai inalta calitate. Vom lucra impreuna cu dvs pentru a va asigura ca intregul proces se desfasoara fara probleme, de la rezervare pana la livrare.

Puteti partaja prezentari de inalta definitie, atractive si interactive cu clientii dvs, oriunde ati fi. Acum, vizitatorii pot face un tur al proprietatii sau afacerii dvs, oricand si oriunde, fara rezervari, fara asteptare si fara calatorie. Scanam o data, partajam peste tot.

Tururile virtuale pot fi încorporate in site-ul dvs, partajate prin intermediul retelelor sociale si, de asemenea, pot fi partajate in mod privat. Daca nu aveti un site, sau site-ul dvs nu mai este la standardele din ziua de azi, va putem crea sau redesena site-ul, il putem promova in Google si in retelele de socializare, pentru ca afacerea dvs sa fie vizibila atunci cand un potential client cauta informatii pe internet.

Ce este o scanare Matterport?

O scanare Matterport este o reprezentare completa si precisa tridimensionala a unui spatiu. Odată ce datele de pe cameră au fost procesate, rezultatul este un model detaliat care poate fi vizualizat pe aproape orice platforma si incorporat in orice site web. Utilizatorii o pot experimenta pe web, mobil sau realitate virtuala. Aveti posibilitatea sa vizualizati o întreaga proprietate dintr-o data, puteti schimba vizualizarea planului pentru o perspectiva de sus in jos, vizualizati exteriorul in aer liber cu vederi la 360° sau puteti explora interioriul ca si cum ati fi acolo.

Haide sa lucram impreuna

Spune-ne mai multe despre proiectul tau

Daca sunteti gata pentru a incepe constructia site-ului dumneavoastra cu Anna Design, selectati butonul de mai jos pentru a incepe. Noi va vom face o oferta in termen de doua zile lucratoare de la primirea cererii dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE