Project Description

Scoala Lui A Fi Azi

web design

Suntem o SCOALA pentru SUFLET, ce a luat fiinta din iubire/ respect, pentru viata de familie. Institutorii de fericire care functioneaza AICI, sunt responsabili de starea de bine a copiilor, deci, a familiei. Caci, cu totii stim ca : atunci cand copilul este bine, familia e bine. Devine insa REALITATE, daca se verifica si invers: atunci cand parintii sunt bine, copilul ESTE bine. Doar atunci FAMILIA isi poate atinge potentialul maxim.
Viata copiilor este mult mai stresanta astazi. Cand adultii traiesc intr-un ritm grabit, fenetic, copiii sunt cei afectati. Tot mai multi copii isi petrec o perioada substantiala in grija mai multor adulti. Exista o presiune constanta asupra lor pentru a-si insusi abilitatile ce tin de reusita academica din ce in ce mai devreme, scoala devenind astfel o sursa de stres in viata lor.

  • Redesenare website
  • Analiza continut

  • Promovare in motoarele de cautare

Website
Facebook
Email

Anna Design Deva

PAGINI WEB • OPTIMIZARE SEO • PROMOVARE SEO

Haide sa lucram impreuna

Spune-ne mai multe despre proiectul tau

Daca sunteti gata pentru a incepe constructia site-ului dumneavoastra cu Anna Design, selectati butonul de mai jos pentru a incepe. Noi va vom face o oferta in termen de doua zile lucratoare de la primirea cererii dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE