Project Description

3D Travel World

web design

Platforma 3D travelworld se doreste a fi un instrument, apdatat la tehnica existenta zilelor noastre, care sa aduca un real sprijin consumatorilor cat si proprietarilor din industria de turism.

Platforma a aparut din necesitatea clientilor de a vizualiza cat mai usor locatiile in care doresc sa ajunga, beneficiind de intrarea directa din Google Streets in aceste locatii si de o acuratete mult mai mare in vizualizarea locatiei decat vechiile fotografii ( care au adus multe probleme ).

Toti consumatorii de rezervari in industria de turism, doresc sa poata lua decizii cu privire la concedii de odihna, deplasari in interes de serviciu, turism de weekend, sa aiba posibilitatea cu foarte mare usurinta sa vizualizeze cat mai multe informatii cu privire la locul in care urmeaza sa faca aceste deplasari.

In cadrul platformei nostre, consumatorii vor gasi in primul rand tururile virtuale ale locatiilor afiliate, cu toate facilitatile necesare pentru rezervari, plati, sistem de navigatie, recenzii.

La baza platformei sta conceptul americanilor de la Matterport si Google Streets, concept care va schimba radical industria de turism.

Scopul nostru este de a posibilitatea oricui sa viziteze aceasta lume, in spatiul virtual, sa aleaga mult mai usor ceea ce efectiv isi doreste si totodata sa faciliteze tuturor celor care ofera aceste servicii posibilitatea de a fi cat mai corect si transparent cu clientii sai.

Platforma va genera un interes foarte mare tuturor , pentru ca scopul sau principal este acela de a crea o legatura mult mai buna intre clienti si prestatorii de servicii din industria hoteliera, prin modul de constructie interactiva a paginilor fiecarei locatii in parte.

Tururile 3D pe care le creeaza platforma noastra sunt disponibile oricaror altor platforme cu care hotelierii au contracte de promovare.

  • Redesenare website
  • Analiza continut

  • Promovare in motoarele de cautare

Website
Facebook
Email

Anna Design Deva

PAGINI WEB • OPTIMIZARE SEO • PROMOVARE SEO

Haide sa lucram impreuna

Spune-ne mai multe despre proiectul tau

Daca sunteti gata pentru a incepe constructia site-ului dumneavoastra cu Anna Design, selectati butonul de mai jos pentru a incepe. Noi va vom face o oferta in termen de doua zile lucratoare de la primirea cererii dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE